Imam Baqir och att ge allmosa till de fattiga

Imam Sadiq berättar: “Jag såg att min far hade delat ut 8000 dirham till Medinaborna i allmosa.

 

Jag brukade alltid sprida ut lakan och täcke för min far och vänta på att han skulle gå dit och lägga sig. Efter att han hade lagt sig, gick jag iväg för att lägga mig själv. Men en natt kom inte min far i tid och jag sökte efter honom i moskén. Under en tid då folk brukar sova, såg jag honom i nedfallande ställning och ingen annan än han fanns i moskén.

4 replies
 1. Resourceful Data Scrapers
  Resourceful Data Scrapers says:

  Hello! If you need web scraping services, I’d gladly help you out.
  Being proficient in this domain, I possess the knowledge
  and essential tools to deliver swift and precise results.
  This can aid you in making well-informed decisions and growing your business.

  Don’t hesitate to get in touch with me for any of your data scraping needs..
  Resourceful Data Scrapers

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *